Контакти

 

гр. София
кв. "Гоце Делчев"
/зад гърба на супермаркет "Дар"/
ул. "Деян Белишки" бл. 5 ет.1

Транспорт:
1. автобуси: 204, 76, 74, 73
2. тролей 8


Телефони:
02 869 18 22
мобилен: 089 667 0807