За нас

- Съвременен стоматологичен център и лаборатория на едно място
- Своевременна стоматологична помощ
- Специализирано лечение в удобно за Вас време
- Модерна апаратура и лазерна диагностика
- Удобна локация в София


Стоматологичен център "Веста-Дент" е създаден през 2003 година. В центъра работят стоматолози с дългогодишен опит. Във "Веста-Дент" се покрива целият спектър от стоматологични услуги, включително стоматологична физиотерапия и зъботехника. Стоматологичен център "Веста-Дент" работи и с НЗОК.
В центъра се извършват:

 

детска стоматология

хирургична стоматология

терапевтична стоматология

ортопедична стоматология

 

 

Дентален център „Веста дент” използва дигитална диагностика по време на работа за проследяване на лечението и предлага няколко решения за едно и също състояние.

 

CAD/CAM системи

 

Тук може да получите ортопедични корони ,единични мостови конструкции , цялостна неподвижна ортопедия , подвижно протезиране и обикновени скелетирани протези , изработка на керамични и циркониеви коронки и мостове. Немска керамика и цирконий на мястото на метала.

 

Центърът работи със специалист ортодонт.

 

Стоматологичният център работи със здравноосигурителна компания България - Здраве.

Едно от предимствата на "Веста-Дент" е наличието на добра зъботехническа лаборатория, която предлага най-съвременните методи и материали за възстановяването на съзъбието.

Във "Веста-Дент" вие може да разчитате на безплатна специализирана и високопрофесионална консултация от екипа на центъра.

 

Екипът се състои от:
д-р Веселка Методиева Камберова
д-р Свилен Митев


Работното време на центъра е от 8:00 до 20:00 ч. всеки ден от понеделник до петък включително /до 21:00 ч. - с предварителна уговорка/.

В събота и неделя - с предварителна уговорка